Printer Friendly Version Mladi fudbaleri Crvene zvezde u poseti Ambasadi R. Srbije u Bratislavi @ 19 April 2024 02:19 PM

Ambasador Aleksandar Nakić je, 19. aprila 2024. godine, sa velikim zadovoljstvom primio decu iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji učestvuju na renomiranom fudbalskom turniru u Slovačkoj. Mladi fudbaleri su bili u pratnji svojih trenera i Milana Borjana, bivšeg igrača Crvene Zvezde koji trenutno igra za Slovan iz Bratislave.

Ambasador A. Nakić je pozdravljajući mlade goste istakao da sport ima posebnu moć da poveže ljude i da promoviše vrednosti kao što su timski rad i fer plej. Učešće srpskih predstavnika je ocenio kao izuzetnu priliku za promociju sportske saradnje između Srbije i Slovačke, kao i za jačanje prijateljskih veza između naših naroda. Zahvalio se Fudbalskom klubu Crvena zvezda na inicijativi da posete Ambasadu i poželeo im puno uspeha na turniru.

Tokom posete, deca su imala priliku da se upoznaju sa ambasadorom i zaposlenima u Ambasadi, kao i da prenesu dosadašnje utiske boravka u Slovačkoj.