Printer Friendly Version Predstavljanje međunarodnog sajma „Vinska vizija Otvoreni Balkan“ na najvećem slovačkom festivalu vina Danube Wine Challenge @ 20 June 2023 01:28 PM

M. Barlović, privremeni otpravnik poslova, je zajedno sa kolegama iz Ambasade R. Srbije i u saradnji sa organizatorima Danube Wine Challenge, predstavila međunarodni sajam „Vinska vizija Otvoreni Balkan“ koji će se održati od 16. do 19. novembra 2023. u Beogradu.

Predstavljanje je organizovano tokom održavanja Danube Wine Challenge u Bratislavi. Tom prilikom pozvali smo proizvođače vina, distributere i vinske eksperte da uzmu učešće na sajmu u Beogradu i na taj način iskoriste priliku da se predstave regionu, kao i da vina našeg regiona ponude tržištu Slovačke.

Danube Wine Challenge International Wine Competition je najveći festival i takmičenje vina u Slovačkoj. Osnovni cilj je da usmeri pažnju pre svega na vina iz zemalja kroz koje protiče reka Dunav i koje dele zajedničke istorijske, kulturne, vinarske i gastronomske tradicije.