Printer Friendly Version Представљање међународног сајма „Винска визија Отворени Балкан“ на највећем словачком фестивалу вина Danube Wine Challenge @ 20 June 2023 01:25 PM

М. Барловић, привремени отправник послова, је заједно са колегама из Амбасаде Р. Србије и у сарадњи са организаторима Danube Wine Challenge, представила међународни сајам „Винска визија Отворени Балкан“ који ће се одржати од 16. до 19. новембра 2023. у Београду.

Представљање је организовано током одржавања Danube Wine Challenge у Братислави. Том приликом позвали смо произвођаче вина, дистрибутере и винске експерте да узму учешће на сајму у Београду и на тај начин искористе прилику да се представе региону, као и да вина нашег региона понуде тржишту Словачке.

 Danube Wine Challenge International Wine Competition је највећи фестивал и такмичење вина у Словачкој. Основни циљ је да усмери пажњу пре свега на вина из земаља кроз које протиче река Дунав и које деле заједничке историјске, културне, винарске и гастрономске традиције.