Printer Friendly Version Отправник послова а.i. Д. Зуровац се састао са В. Станком, директором European Institute of Bussines and Public Education @ 23 June 2022 02:23 PM

Драган Зуровац, отправник послова a.i. Амбасаде Р. Србије, се, 23. јуна 2022, састао са Владиславом Станком, директором European Institute of Business and Public Education, који своје филијале осим матичне Чешке има и у Словачкој, Србији и Русији.

Саговорници су разматрали могућности сарадње у области образовања, али и потенцијалне привредне активности.

В. Станко је представио рад свог Института и изразио жељу да поред образовања, прошири портфолио својих активности у Србији. Најавио је могућност аквизиције хотела и на тај начин уласка у област услужних делатности, али и пренео интерес за пружање консултантских услуга фирмама из Србије које планирају пословање у Чешкој и Словачкој.

Д. Зуровац је упознао саговорника са пословном климом у Р. Србији и информисао га о економским успесима. Истакао је итерес за успостављање сарадње и указао на подршку коју Р. Србија даје у случају страних инвестиција. Нагласио је спремност Амбасаде да буде поуздан партнер и пружи подршку у остваривању циљева.